All Stars antoi viitteitä siitä, millainen tunne Creation-pomo Alan Mcgeellä oli, kun hän päätti tarjota levytyssopimusta Oasikselle kuultuaan bändiä vain parin minuutin ajan. Jos nyt lavalla ei seisonut aivan Krutovista, Larionovista ja Makarovista koottu all stars-ketju, niin Saimaan Pallon Skriko-Cox-Mälkiä-tehotrio ainakin!
Ensimmäisen erän alussa All Stars toi mieleen Cardigansin ja Pansiesin tapaisen hempeilevän ja hyviin sovituksiin panostavan popaktin. Mitä pidemmälle peli eteni, sitä selvemmäksi kävi tuon lokeron epätoivoinen ahtaus; sekaan nakattiin aimo annos Sonic Youthin painostavaa epävireisyyttä, Pixiesin ja Candy Darlingin epämääräistä mielenvikaisuutta, perisuomalaista rautalankaiskelmää sekä Tindersticksin ja Shadowplayn alakuloista hienostuneisuutta. Koko soppa toimi kuin tauti; viimeistely oli tarkkaa eikä bändi syyllistynyt artoruotasmaiseen maalin takana seisoskeluun.

Laulaja Merin äänessä on potentiaalia vaikka mihin. Hänellä on kaksi etua moniin muihin samantyylisiin hempeisiin tyttölaulajiin verrattuna: laulu on niin puhdasta kuin vain voi olla ja englanti taittuu luontevasti. Mikrofonin varteen tarttuivat hyvällä menestyksellä myös vuorollaan bändin molemmat kitaristit. Rumpalin (kitaristin/ syntikoitten/ laulajan!! aki huom.) hommat Cucumber Farmerissa hoitava Aki lauloi omat osuutensa ihastuttavan laiskasti murahdellen kontrastina herttaisesti kuiskineelle Artulle, jolla nyt ei varsinaisesti sitä paljon puhuttua munaa äänessään ole.

Mukavan runsaslukuisena paikalle saapunut yleisö otti All Starsin välittömästi omakseen. Kaikki tuntui pelaavan; sovitukset olivat samaa tasoa kuin Superilla eikä hittimateriaalistakaan ollut puutetta. Toivotaan, että näiden runsaiden aplodien siivittämänä tätä musiikkia kuullaan joskus myös levylautasella.

Antti Lähde, Rumba

MUSIC
Older slower softer**
I've seen you all before**
Better Alone **
Sensation-Promo
D'mon Everybody demo-97

GIGS
Telakka 24.03.2004
American Brothers Awards 2004
Aisti Klubi, 2002
Aisti-Tour
Intependent Tunes
Telakka-98
Fönsters of Rock - 98

INTERVIEWS
Rumba.fi 2005
Seikkailuun 2005
Finpop 2004**
Rockmusica.net 2003
Rumba 2000