SENSATION - reviews

Tampereelta jo melko vaihtoehtoisesti pönkää ainakin Mansen pop-piireissä kovasti arvostettu ja diggailtu All Stars. Bändin perusta on selvästi alkuaikojen Cardigansin (tässä sitä taas ollaan!!) tai suomalaisittain Pansiesin kaltaisessa keveässä tyttölaulaja- poutapilvipopissa, mutta viisikolla on kova halu pyrkiä eroon moisesta ahtaasta kategoriasta - hyvässä ja huonossa mielessä. Hyvää on tahto seikkailla ja kokeilla erilaisia erilaisia toteutustapoja ja olla tyytymättä totuttuun kaavaan, huonoa taas se, että usein tämänkaltaisissa pyrkimyksissä ajaudutaan pakonomaiseen kikkailuun, kömpelöön vaikeuteen, jonnekin hyvän biisin tuonne puolen.

Olin huolissani jälkimmäisen puolen painottumisessa All Starsin keikkasetissä kerran bändin livenä nähtyäni, mutta Sensationiksi nimetyllä viiden biisin poltto-CD-EP:llään homma kuulostaa paljon selkeämmältä, niitä hyviä biisejä painottavalta ja oikeastaan pirun hyvältä. Lähteen Antin kuvailu "sekoitus Pixiesin kieroutta, Elastican suoruutta, hippunen Mazzy Staria, Tindersticksiä ja vaikkapa Rautavaaran Tapsaa" ei myöskään ole huono, sillä All Starsissa on aika paljon äkkivääräilyä, tummahkoa tunnelmointia ja vaikkei nyt ihan Rautavaaraa, niin suomalaista iskelmäfiilistä aika tavallakin.
Mikko Lappalainen, SueSäätämöön erinomaisen Kukka- orkesterin kanssa 29.9. saapuva (vaan eipä saavuttukaan, all stars huom.) All Stars mahduttaa neljän kappaleen promoonsa ainakin kitarapoppia, iskelmää ja progea. Syön vaikka tämän arvion, ellei näistä kuulla vielä paljon. Bändillä on Mary Christmasissa vahva keulakuva sekä Aksu Blackriderissa ja Artie Aspensissa lahjakkaat lauluntekijät. Kokeilunhalua Olssareista löytyy vielä enemmän kuin hassuja taiteilijanimiä. Nimibiisi naittaa Aksun mörinän Maryn laulamaan hellään kertosäkeeseen. Radiohitin aineksia on myös Artien tulkitsemassa energisessä Turbonegrossa.
Manu Haapalainen, Turun YlioppilaslehtiPansies, Cardigans...siinä vain yksi tapa lähestyä tätä nyrjähtänyttä poppiorkesteria. Livenä varmasti kokemus, näin levyltä jää jotain välittymättä. Mutta pirun mielenkiintoinen. Levy-yhtiöt, herätkää!
Mäkäräinen, Rumba


MUSIC
Older slower softer**
I've seen you all before**
Better Alone **
Sensation-Promo
D'mon Everybody demo-97

GIGS
Telakka 24.03.2004
American Brothers Awards 2004
Aisti Klubi, 2002
Aisti-Tour
Intependent Tunes
Telakka-98
Fönsters of Rock - 98

INTERVIEWS
Rumba.fi 2005
Seikkailuun 2005
Finpop 2004**
Rockmusica.net 2003
Rumba 2000