All starsin 60's melankoliaa ja new wavea naittava soppa vei ajatukset yläasteen bändiskaboihin. Merkilliset sovitusratkaisut, perustelemattomat modulaatiot kesken kappaleita ja hienoinen rävellys osasta toisiin vaihdettaessa kielivät amatööriydestä niin sävellyspuolella kuin keikkatilanteessakin. Yhtyeen ilmaisu kärsi luultavasti jonkun verran bändin joutuessa soittamaan vierailla kamoilla, millä voisi perustella All starsin hiukan epäyhtenäistä yleissoundia.

Laulaja Merin äänessä kuulsi paikoitellen debbieharrymainen kirkkaus eikä bändin rypistellessä jälkipunkin kuohunta ollut kaukana. Lukuisten parisuhdetta käsittelevien biisien lomasta erottui Buzzcocksia lainaileva Helsinki Damnation, selkeä ikitamperelaisuuden manifesti.
Antti Karisalmi, Rumba


...Paljon parempaa sanottavaa ei ole myöskään All Starsista. Panda Loven tavoin kovasti kolkolta soundanneen yhtyeen kappaleet olivat melodisesti aloitusaktia runsaampia ja on hyvä, että kuvitteellisella aikajanalla jonnekin new waven hujakoille sijoittuva yhtye ei turhaan ollut karsinoinut tyyliään. Kovasti All Stars kuitenkin kuulosti tarkoituksettoman näsäviisaalta ja nokkelalta orkesterilta, jossa aisti, että kyseessä on mukava harrastus ilman tavoitteita. Jonkinlainen vastine puulaakitason kaukalopallolle siis. Kaiken lisäksi menivät pilaamaan Stephanien vastustamattoman Irresistible-hitin.

...All Stars ei ole menossa mihinkään ja on ilmeisen tyytyväinen olotilaansa.
Tero Alanko, Soundi

MUSIC
Older slower softer**
I've seen you all before**
Better Alone **
Sensation-Promo
D'mon Everybody demo-97

GIGS
Telakka 24.03.2004
American Brothers Awards 2004
Aisti Klubi, 2002
Aisti-Tour
Intependent Tunes
Telakka-98
Fönsters of Rock - 98

INTERVIEWS
Rumba.fi 2005
Seikkailuun 2005
Finpop 2004**
Rockmusica.net 2003
Rumba 2000